top of page

Ontlast uw klantenservice en administratie

Bijgewerkt op: 5 jan. 2023


Boekhoud- en ERP-software voorziet niet in oplossingen waarbij klanten zelf via een website betalingsregelingen kunnen treffen. Daarom hebben wij de website deelbetalingen.nl ontwikkeld.


Deelbetalingen.nl neemt de klantenservice en administratie bergen werk uit handen doordat klanten via deelbetalingen.nl zelf hun regelingen treffen zonder te hoeven bellen met de klantenservice.


De betaaloplossing van deelbetalingen.nl functioneert volledig aanvullen op uw interne processen. In uw reguliere debiteurenbeheer processen verandert bijna niets. Echter u geeft uw klanten wel een extra mogelijkheid om aan de betalingsverplichting te voldoen.


Dit kost u geen extra werkzaamheden. Het platform van deelbetaling zorgt er immers voor dat uw klanten op tijd herinnerd worden. Vanzelfsprekend inclusief de mogelijkheid online te betalen. De betalingen kom gewoon bij u op de rekening binnen. Middels een betaalbestand vertellen wij u precies welke facturen u in uw boekhouding (automatisch) kan verwerken.


Deelbetalingen.nl is voor u een groot voordeel omdat u een oplossing biedt waarmee uw medewerkers sneller klanten kunnen helpen. Minder druk op de klantenservice door meer te automatiseren. Uw klant wordt geholpen omdat de schaamtedrempel voor het vragen naar een betalingsregeling is verwijderd en zij zelf voor een passende betaaloplossing kunnen kiezen. Uiteraard volledig op uw voorwaarden die vooraf bepaald zijn.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons op 010-8428628 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.


Comments


bottom of page