top of page
Image by Glenn Carstens-Peters

voorkom incasso,
start met deelbetalingen.nl

Met deelbetalingen.nl kan je jouw factuur makkelijk in delen betalen. Door een regeling te treffen voorkom je dat je met een incassobureau te maken krijgt.
Wij gaan ervan uit dat je wel wilt betalen maar het gewoon even niet ineens kunt. Het is niet nodig dat je daar een verklaring voor geeft. Je kunt dus makkelijk en snel zelf de gewenste regeling treffen.

Heb je een regeling? Maar lukt het een keer niet om een termijn te voldoen? Log in, pas de regeling aan, en zorg op die manier dat de regeling niet vervalt. 

Log in en controleer de status, of wijzig je betalingsregeling

Wil je weten wat de status van jouw betalingsregeling is? Log hier in met de logingegevens die aan je verstrekt zijn. Bekijk hoeveel termijnen je nog moet betalen, wat het openstaand bedrag is. Je kunt ook zien hoeveel keer je nog uitstel kunt krijgen.

Vertrouwd partner van

Deelbetalingen.jpg

uw facturen in delen betalen

Tref een betalingsregeling met je factuurgegevens

Heb je een factuur waarvoor je een betalingsregeling wilt treffen, geef je factuurnummer, postcode en huisnummer in en zoek je factuur op. Als het systeem je factuur gevonden heeft kan er direct een regeling getroffen worden.

Tref een betalingsregeling

hoe werkt het? 

voer je factuurgegevens in

Vul je factuurnummer, postcode en huisnummer in die op je factuur staan.

01

02

maak de regeling aan 

Kies in hoeveel termijnen je wilt betalen.

Wij helpen je herinneren

Deelbetalingen.nl zal jou op tijd per email of sms herinneren dat het tijd is om weer een termijn te voldoen.

 

Vanuit de mail of sms kan je direct online betalen.

03

wil jij jouw klanten ook in delen laten betalen? 

Wil jij als leverancier ook je klanten helpen en behouden als ze het financieel even moeilijk hebben? Zonder dat het je extra werk oplevert en betalingen gewoon op je eigen rekening binnenkomen?

Voorkom met deelbetalingen overdracht aan een incassobureau en behoudt je klanten.

geen incassobureau

Door een regeling te treffen voorkom je dat je met een incassobureau te maken krijgt

we helpen jou herinneren

Kort vóór en op de termijndatum ontvang je van ons een reminder met betaallink.

Heb je nog geen antwoord op je vragen? Neem contact op met de klantenservice.

geen rente 

Je betaalt geen rente als je de regeling nakomt. 

pas aan indien nodig

Heb je een regeling? Maar lukt het een keer niet om een termijn te voldoen? Log in, pas de regeling aan, en zorg op die manier dat de regeling niet vervalt. 

24/7 inzicht 

Je kan 24/7 inloggen in het klantportaal. Daar kan je je saldo zien, je betalingen, enz. Ook kan je daar de volledige historie van de verzonden berichten inzien. 

wat kost het?

Je leverancier bepaalt welke vergoeding hij voor het treffen van een regeling vraagt. Dat wordt inzichtelijk op het moment dat je de regeling instelt.

we doen niet moeilijk

Wij gaan ervan uit dat je wel wilt betalen maar het gewoon even niet ineens kunt. Het is niet nodig dat je daar een verklaring voor geeft. Je kunt dus makkelijk en snel zelf de gewenste regeling treffen. 

je behoudt overzicht

Na iedere betaling ontvang je van ons een bevestiging met een opgave van het resterende saldo. 

nooit meer in de wacht

Bellen hoeft niet meer. Je treft nu makkelijk en snel een regeling via deelbetalingen.nl

Deelbetalingen blog

Support & FAQ

Heeft u een vraag over deelbetalingen.nl of wilt u hulp bij het treffen van een regeling? Neem contact op via de chatbox met de klantenservice en wij helpen jou verder. 

support

Heb je nog geen antwoord op je vragen? Neem contact op met de klantenservice.

 • Met wie tref ik een regeling?
  Met je leverancier. Dat is degene van wie je de factuur ontving.
 • Hoe kan ik het best betalen?
  Deelbetalingen.nl helpt je aan de datum herinneren wanneer er betaald moet worden. Voor, op en zelfs nadat de betaaldatum verstreken is, helpen wij je eraan herinneren dat er een termijn voldaan moet zijn. In elk bericht dat wij je versturen geven wij de mogelijkheid om direct uw betaling eenvoudig en snel te verrichten. Zodra online een betaling gedaan is zien we direct deze ook terug in het portaal. Indien je zelf via de bank met een bankoverschrijving een bedrag heeft overgemaakt, kan het even duren voordat uw betaling verwerkt is. Let dan wel op dat je jouw factuurnummer vermeld hebt in de overschrijving.
 • Moet ik incassokosten betalen?
  In de meeste gevallen zijn er geen incassokosten van toepassing en hoef je deze niet te betalen. In de deelbetalingovereenkomst wordt echter wel over een bedrag incassokosten besproken. Dit zijn namelijk de incassokosten die opeisbaar zijn indien je de overeenkomst niet nakomt. Indien je je niet aan de overeenkomst houdt, zijn de in de overeenkomst aangezegde incassokosten, inclusief de hoofdsom ineens opeisbaar.
 • Worden regelingen altijd geaccepteerd?
  Betalingsregelingen worden altijd aangegaan onder goedkeuring van de leverancier
 • Kan ik voor alle facturen van mijn leverancier een regeling treffen?
  Je leverancier bepaalt welke facturen in aanmerking komen voor een regeling, bijvoorbeeld alleen voor facturen die ouder zijn dan # dagen. Neem hiervoor contact op met je leverancier.
 • Worden er creditchecks afgenomen bij het afsluiten van een regeling?
  Nee, u bent immers al klant en er is al een vordering, deze regeling is ter voorkoming van incasso kosten voor u, waarmee wij u juist willen helpen niet verder in de problemen te komen.
 • Kan ik een termijn overslaan?
  Wanneer je leverancier dit toestaat, kan je zelf in deelbetalingen.nl een termijn uitstellen. Log daarvoor in en controleer of dit mogelijk is voor jou.
bottom of page