top of page

Herkenbaar? u wordt gewezen op een email maar u heeft deze totaal gemist?

Bijgewerkt op: 5 jan. 2023
Herkenbaar? U wordt gewezen op een email die naar u verzonden is, maar deze heeft u totaal gemist? Dit hebben uw klanten natuurlijk ook!!


Wij ontvingen als feedback dat emails die wij met ons platform versturen, verzanden in de mail van debiteuren. Logisch want ondernemers en bedrijven ontvangen dagelijks tientallen emails. Dit kan je als leverancier ondervangen door goed te inventariseren naar welk email adres facturen, en naar welk email adres eventuele aanmaningen en andere herinneringen mogen worden verstuurd.


Alleen niet alle ondernemers hebben dit goed op orde en laten alle emails gewoon in één grote vergaarbak terecht komen. Hoe maak je dan het verschil dat de emails die door jouw organisatie verstuurd worden eruit springen?


Met een SMS notificatie!!


Wij hebben deze 'oude' technologie afgestoft en zetten deze vanaf nu in om uw klanten te helpen bij het op tijd betalen van hun facturen of termijn betalingen.


SMS berichten hebben een véél hogere attentiewaarde dan dat een email bericht tegenwoordig heeft. Daar gaan we dus nu gebruik van maken.


Vanuit de workflow kunt u nu bij elk document wat per email, of per automatische postverzending verzonden wordt, een SMS notificatie toevoegen met een link naar het betreffende document.


Herkenbaar toch die PING van een SMS? Old-skool kan je wel stellen. Dus voor veel mensen ook mega herkenbaar. Wel natuurlijk alle debiteuren van te voren even inlichten met de berichten mogelijkheid dat je naast email en post verzending dit ook gaat aankondigen in een SMS.


In de verzonden SMS'jes zit dus een link naar het betreffende document wat ook per mail óf per post verzonden is. Met natuurlijk de mogelijkheid tot online betalen.


Dankzij feedback en het slim combineren van bestaande mogelijkheden zorgen wij ervoor dat onze klanten sneller betaald worden dan organisaties die geen gebruik maken van onze platform!
Comments


bottom of page