top of page

de ouderbijdrage in delen betalen kan makkelijk

Bijgewerkt op: 7 okt. 2022Het incasseren van de vrijwillige ouderbijdrage zal voor veel scholen de komende jaren wel eens een behoorlijke uitdaging kunnen worden. Door de energiecrisis zien veel huishoudens hun maandelijkse vaste lasten zodanig stijgen dat andere zaken langer zullen blijven liggen. Waarbij als eerste de niet-verplichte lasten, zoals de vrijwillige ouderbijdrage.


Door een account aan te maken op deelbetalingen.nl kunnen scholen de ouders makkelijk in staat stellen om hun bijdrage in delen te betalen. Door te verwijzen naar deelbetalingen.nl kunnen de ouders zelf ingeven in hoeveel delen ze de ouderbijdrage willen betalen en worden daarna automatisch herinnerd door middel van heirinneringen en online betaalmogelijkheden op het moment dat er een termijn betalingen gedaan moet worden.


De betalingen komen rechtstreeks binnen bij de scholen en met een inleesbestand van deelbetalingen.nl kunnen de scholen deze snel en makkelijk in de administratie verwerken. Maak het uzelf als school én de ouders makkelijk en kies voor deelbetalingen.nl!


Wilt u deze betaalmogelijkheid ook voor uw school realiseren? Maak gratis een account aan op deelbetalingen.nl en we gaan meteen voor u aan de slag.
Kommentare


bottom of page